Hastighedsoptimering af hjemmeside – få en løsning inkl. optimering og komprimering

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt ud af til. Den skal derfor være strømlinet og optimeret, så dine kunder finder den relevant og lækker at navigere rundt på.

Her betyder hjemmesidens hastighed meget, og derfor er det en god idé at få undersøgt, om hjemmesiden fungerer optimalt, eller der kan være behov for professionel hastighedsoptimering.

Vil du have et tilbud?

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt ud af til. Den skal derfor være strømlinet og optimeret, så dine kunder finder den relevant og lækker at navigere rundt på. Her betyder hjemmesidens hastighed meget, og derfor er det en god idé at få undersøgt, om hjemmesiden fungerer optimalt, eller der kan være behov for professionel hastighedsoptimering.

Vil du have et tilbud?

Pink pil til CTA, Komplet Web ApS
Pink pil til CTA, Komplet Web ApS

Bliv ringet op

Udfyld formularen

Hvorfor skal jeg have hastigheds­optimering af mit website?

Det skal du bl.a. fordi:

N

Et hurtigt website, medvirker til en bedre placering på Google og andre søgemaskiners resultatlister. Dermed bliver du mere synlig og potentielle kunder finder dig nemmere. Hvis du annoncerer med f.eks. Google Ads, vil det også være en fordel, at kunderne lander på en hjemmeside der loader hurtigt, da det giver en bedre brugeroplevelse.

N

Et website som er hastighedsoptimeret, giver besøgende en markant bedre brugeroplevelse. Du skaber dermed en kortere vej til en ny kunde.

N

En bedre brugeroplevelse gør, at besøgende bliver længere tid på websitet. Jo længere tid folk bruger på ens website fordi de synes den er interessant, jo bedre er det for sidens SEO / søgemaskineoptimering.

Du har måske selv oplevet at besøge en hjemmeside, hvor der går 3, 5, ja måske endda 10 sekunder eller mere, hver gang du skal ind på et nyt menupunkt.

Det er irriterende, og undersøgelser af forbrugeradfærd viser ret entydigt, at det får de besøgende til at forlade siden. Det kan altså dermed koste dig kunder og indtægt, hvis din side ikke er performance optimeret eller ‘up to speed’.

En velfungerende og hurtig hjemmeside giver omvendt en højere placering i søgeresultaterne. En høj placering på søgemaskinerne giver forbrugeren et indtryk at, at her er tale om en virksomhed, som har styr på tingene.

Få en hurtig hjemmeside – komprimer billeder, få styr på cache og optimering af JavaScript og CSS

Du kan gøre mange ting selv, for at forbedre og optimere din hjemmesides hastighed. Især hvis du har godt styr på CMS og billedbehandlingsprogrammer. Hvis du ikke får lavet komprimering af billederne på siden, vil serveren skulle kalde nogle alt for tunge billeder, som er en stensikker dræber af hastigheden. Derfor anbefaler vi også alle kunder som løbende ligge billeder op fra projekter eller lignende, at de husker at få lavet komprimering af billederne inden de uploader dem på siden.

Der findes utrolig mange knapper at dreje på når det kommer til hastighedsoptimering af hjemmesider, og selv garvede webbrugere kan have svært ved at overskue de mange instrumenter der findes i værktøjskassen.

Derfor er en god og sikker løsning også ofte, at benytte en professionel til arbejdet. Her er vi hos Komplet Web ApS altid klar til at hjælpe dig.

Vi sørger bl.a. for at alt den unødige information skæres fra, at billeder har den rette størrelse og komprimering, at CSS og JavaScripts på din side er optimerede, og at den væsentlige data lagres i cachen.

Vi har mange års erfaring med hastighedsoptimering og SEO generelt, og vi har glade og tilfredse kunder over hele landet: Jylland, Fyn og Sjælland. Dem har vi fået ved at levere et konkret, effektivt og synligt resultat, som kan aflæses både i trafikken på hjemmesiden, antallet af nye kunder og i sidste ende på bundlinjen.

Hastigheds­optimering af hjemmesider i WordPress CMS

Hos Komplet Web ApS har vi bred erfaring med de store og mest brugte CMS-systemer. Et af de mest anvendte CMS systemer i verden er WordPress. Det er et meget populært system pga. de mange muligheder for tilpasninger. Vi benytter også selv WordPress til vores kunder, og kan derfor også lave effektiv performance optimering af WordPress hjemmesider.

I nogle tilfælde er det en bedre løsning at opbygge et helt nyt website, i stedet for at forsøge at udvikle videre og ”reparere” på et gammelt.

Det kan f.eks. være den bedste løsning, hvis hjemmesiden er af ældre dato eller er opbygget og udarbejdet i et specialdesignet og lukket CMS-system fra et andet webbureau.

Her kan det måske være svært at udføre de nødvendige tiltag og øge hastigheden tilstrækkeligt. I sådanne tilfælde er ofte billigere og mere effektivt at lave et helt nyt website. Det nye website vil naturligvis fortsat ligge på dit firmas domæne/hjemmesideadresse.

Kontakt Komplet Web ApS for et godt tilbud på en hastigheds­optimering af din hjemmeside

Uanset om din virksomhed er beliggende i København, Århus, Odense, Aalborg eller et helt femte sted i Danmark, har du behov for en god og hurtig hjemmeside. Det er simpelthen blevet en nødvendighed, hvis man fortsat vil kunne tiltrække nutidens utålmodige og krævende webbrugere.

Hastighedsoptimering af hjemmesider udarbejdet af Komplet Web ApS er en selvfølgelighed. ALLE vores hjemmesider bliver produceret med fokus på at give vores kunder bedre online synlighed, især i Googles søgeresultater. Bedre synlighed på virksomhedens kompetencer, skaber mere trafik til hjemmesiden = flere potentielle kunder.

Kontakt os for et godt tilbud på optimering af en ny hjemmeside med et flot webdesign. Så du kommer hurtigt ud af starthullerne.

Bliv ringet op

Udfyld formularen