Erfarent marketing bureau – Komplet Web er et digitalt markedsførings­bureau

Vi er et markedsføringsbureau, som kan hjælpe din virksomhed med at vækste gennem effektiv og målrettet digital markedsføring.

Hos Komplet Web hjælper vi vores kunder med tilstedeværelse på Google (og sociale medier).

Vi hjælper dig med at blive mere synlig på Google. Det er vigtigt, at du er til stede, når potentielle kunder søger efter de ydelser eller produkter som du tilbyder.

Vi skaber bl.a. synligheden gennem søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads (tidligere kaldet Google AdWords), samt lokal synlighed med Google My Business som er den lokale virksomhedsprofil man kan oprette til sit firma.

Vi hjælper med tekster som er søgemaskineoptimeret. Disse tekster er med til at generere mere trafik til din hjemmeside. I sidste ende skulle mere trafik gerne betyde flere kunder og mere salg.

Vil du have et tilbud?

Vi er et markedsføringsbureau, som kan hjælpe din virksomhed med at vækste gennem effektiv og målrettet digital markedsføring.

Hos Komplet Web hjælper vi vores kunder med tilstedeværelse på Google (og sociale medier).

Vi hjælper dig med at blive mere synlig på Google. Det er vigtigt, at du er til stede, når potentielle kunder søger efter de ydelser eller produkter som du tilbyder. Vi skaber bl.a. synligheden gennem søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads (tidligere kaldet Google AdWords), samt lokal synlighed med Google My Business som er den lokale virksomhedsprofil man kan oprette til sit firma.

Vi hjælper med tekster som er søgemaskineoptimeret. Disse tekster er med til at generere mere trafik til din hjemmeside. I sidste ende skulle mere trafik gerne betyde flere kunder og mere salg.

Vil du have et tilbud?

Pink pil til CTA, Komplet Web ApS
Pink pil til CTA, Komplet Web ApS

Bliv ringet op

Udfyld formularen

Et digitalt marketing bureau til små og store virksomheder

Komplet Web er dit bureau til marketing, med base i Odense. Vi hjælper små- og mellemstore virksomheder, i hele Danmark.
Vi har i mere end 10 år arbejdet med virksomheder indenfor stort set alle brancher, og vi kan derfor også nemt sætte os ind i netop dit behov.

Vi arbejder med søgemaskineoptimering for at gøre din virksomhed synlig i dit lokale område.

Digitalt markedsføringsbureau – Eksperter i online markedsføring

Når du søger på Google, kigger du så på side 3 eller 4? Nok ikke. Det er derfor vigtigt, at du er højt rangeret på Googles søgemaskine.
Gennem søgemaskineoptimering hjælper Komplet Web din virksomhed med at rangere højere på Google.

En hurtig løsning til at komme i toppen af side 1, er de såkaldte betalte annoncer på Google Ads. Her betaler du for hvert klik på din annonce.
Når man betaler for sine reklamer på denne måde, benytter man sig af en såkaldt pull strategi.
Her sørger man for at være synlig på de søgninger, en potentiel bruger foretager på søgemaskinen.

Google Ads

Google Ads (tidligere kaldet Google AdWords) er Googles reklamesystem, som kan være med til at skaffe relativt billige konverteringer, samt relevant trafik til din hjemmeside.

Vi hjælper dig med at nå dine mål. Målet kan f.eks. være at tiltrække flere og nye besøgende til din hjemmeside, øge salget fra din side, få flere kunder til at ringe til dig, eller at skabe mersalg til dine eksisterende kunder. Her er Google Ads et unikt- og super effektivt værktøj.

Med Google Ads kan du oprette annoncer for brugere, der søger efter bestemte søgeord eller har en specifik søgeadfærd.

Med en Google Ads annonce, på det helt rigtige tidspunkt, når potentielle kunder søger efter virksomheder som din på Google, kan de konverteres til værdifulde nye kunder i din virksomhed.

Derfor er Google Ads annonceringsværktøj, et uundværligt værktøj i din digitale marketing. Det hjælper dig til, at nå ud til flere relevante kunder og henvendelser til din virksomhed.

Indenfor Google Ads findes også displayannoncering. Med displayannoncer vises et banner – med en designet reklame for din virksomhed – på tværs af flere forskellige hjemmesider. Det kan f.eks. være på nyhedssider og lignende.

SEO (Søgemaskine­optimering)

SEO står for Search Engine Optimization (på danske kaldet søgemaskineoptimering).

SEO, er et udtryk for alt det man kan gøre for at ens hjemmeside bliver mere synlig på, uden at betale for annoncer på søgemaskinerne. Det er de resultater, der på fagsprog kaldes søgemaskinernes organiske resultater.

Formålet med søgemaskineoptimeringen er at rangere din virksomheds website så højt som muligt i de organiske søgeresultater.

Google Ads annoncer ligner efterhånden mere og mere organiske resultater på google. Dog er mange brugere stadig opmærksomme på, at disse annoncer er købt reklameplads. Brugerne stoler mere på de organiske resultater, og vil derfor være mere tilbøjelig til at klikke på de organiske resultater, som ligger højt på Google.

Vi hjælper gennem søgemaskineoptimering, med at rangere din virksomheds website højt på Googles organiske resultater. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, som passer til din virksomheds behov og budget.

Indenfor søgemaskineoptimering arbejder vi bl.a. med tekstforfatning af gode og søgemaskinevenlige tekster, onsite optimering af hjemmesiden, linkbuilding (både intern og ekstern) samt teknisk SEO f.eks. hastighedsoptimering af hjemmesiden og Schema Markup.

Få en ny hjemmeside i WordPress inklusiv hastighedsoptimering af sitet

Vi tilbyder professionelle hjemmesider i WordPress. Hjemmesider som er søgemaskineoptimeret og mobilvenlige. Hjemmesider, som gør din virksomhed synlig for dine kunder.

Inkluderet i alle vores hjemmesider er også hastighedsoptimering. Når en kunde besøger og navigere rundt på en hjemmeside, er det vigtigt at den loader hurtigt. Hastighedsoptimeringen hjælper på kundens helhedsindtryk af hjemmesiden, men det hjælper også på SEO.

Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og dine ønsker, når vi designer hjemmesiden. Vi tager udgangspunkt i de behov din virksomhed har, når I skal have opsat en ny hjemmeside.

Har I en hjemmeside af ældre dato, som har brug for at blive moderniseret? Vil I gerne få nye kunder via hjemmesiden? Så tag et gratis og uforpligtende møde med os.

Komplet Web kan tilbyde en komplet pakkeløsningen, hvor opbygning af hjemmeside, hosting og servicering, med fri support og upload af tekster, billeder og andet materiale til hjemmesiden indgår.

Bliv ringet op

Udfyld formularen