Webbureau der hjælper med at optimere din forretning i København

Som webbureau med kunder i København er det vores mål at hjælpe virksomheder med at opnå resultater via professionelle hjemmesider, der er udviklet og designet i samarbejde med vores kunder og deres ønsker og mål med hjemmesiden.

Vi har base i Odense, og vi har en bred erfaring med udvikling af professionelle hjemmesider til alle størrelser af virksomheder.

Vi har bl.a. kunder i storbyerne København, Århus, Ålborg og Odense. Med andre ord: Vi har ingen geografiske grænser, og derfor udvikler vi også professionelle hjemmesider til virksomheder i hele Danmark. Vi har erfaring fra mange forskellige brancher, og vi tager altid udgangspunkt i det, vores kunder ønsker.

Vil du have et tilbud?

Som webbureau med kunder i København er det vores mål at hjælpe virksomheder med at opnå resultater via professionelle hjemmesider, der er udviklet og designet i samarbejde med vores kunder og deres ønsker og mål med hjemmesiden.

Vi har base i Odense, og vi har en bred erfaring med udvikling af professionelle hjemmesider til alle størrelser af virksomheder. Vi har bl.a. kunder i storbyerne København, Århus, Ålborg og Odense. Med andre ord: Vi har ingen geografiske grænser, og derfor udvikler vi også professionelle hjemmesider til virksomheder i hele Danmark. Vi har erfaring fra mange forskellige brancher, og vi tager altid udgangspunkt i det, vores kunder ønsker.

Vil du have et tilbud?

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Skal du have designet en professionel hjemmeside til din virksomhed i København?

I vores webbureau er vi eksperter i at skræddersy hjemmesider der gør, at du kan koncentrere dig om det, som du er bedst til. Vi har mange års erfaring med at udvikle, designe og optimere hjemmesider, og derfor kan vi helt sikker også sammensætte præcis den nye og professionelle hjemmeside som din virksomhed går og drømmer om.

Har du brug for en løsning, som ikke er standard, så klarer vi også det. Vi udvikler gerne løsninger helt fra bunden, så din webløsning matcher dine krav.

Hvorfor vælger Komplet Web ApS til at udvikle din nye hjemmeside i WordPress?

Vi sørger for at levere en samlet webløsning med et flot og brugervenligt webdesign, der naturligvis også er responsivt. En responsiv hjemmeside sikrer brugervenlighed, uanset om dine kunder bruger smartphone, tablet eller computer.

Vi udvikler i CMS systemet WordPress, og med vores serviceordning får du også mulighed for løbende opdatering med indsættelse af nye tekster og billeder – du sender dem blot til os, og fortæller hvor du vil have dem indsat, så sørger vi for resten.

Vi sørger også for, at din hjemmeside er hastighedsoptimeret, så dine brugere får en god oplevelse, og desuden hoster vi også gerne din hjemmeside. Vi kan også stå for tekstforfatning, så din hjemmeside får en optimeret placering i de store søgemaskiner som f.eks. Google og lignende.

Design af hjemmeside med udgangspunkt i dine ønsker og behov

Hos Komplet Web ApS lægger vi stor vægt på, at tage udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, og vi går ikke i gang med at udvikle din hjemmeside, før vi er helt sikre på, at vi er enige om, hvad du har brug for.

Når vi er færdige med at producere det nye design, fremsendes det til dig, hvorefter du kommer med eventuelle rettelser som derefter bliver udført. På den måde sikrer vi, at din nye hjemmeside lever op til dine forventninger. Vi tror på kompromisløse produkter, og hos os får du også adgang til fri support.

Bliv ringet op

Udfyld formularen